Wijnescape 18+ - Expeditie Zeumeren Skip to content

Wijnescape

Proef om te ontsnappen...

Reserveren

Welkom bij de Wijnescape

Hoe Werkt Het: Ontdek de wereld van wijn terwijl je de uitdaging aangaat om de geheimen van onze wijnescape te ontrafelen. Terwijl de klok tikt, proef je verschillende wijnen en verzamel je aanwijzingen om de codes te kraken. Gemiddeld duurt een wijnescape 60 minuten, waarin je de kans krijgt om maar liefst 15 verschillende wijnen te proeven. Een smakelijk spel dat zowel leuk als leerzaam is!

Voor Wie: De Wijnescape is ontworpen om in groepsverband te spelen, ideaal voor 4 tot 8 personen. Of je nu met vriendinnen, voor een vrijgezellenfeestje, een teamuitje, een familiedag of gewoon voor een gezellig samenzijn komt, het belooft een leuke ervaring te worden. Kraak de kluis van de smaakvolle fles wijn en neem deze als trofee mee naar huis!

Na de Escape: De belevenis stopt niet na het ontsnappen! In onze beachclub kun je nagenieten met een verfrissend drankje, een smakelijke lunch of een heerlijke borrelplank. Als je de sfeer wilt vasthouden, is er zelfs de mogelijkheid om een andere activiteit te ondernemen zoals midgetgolf, paintball of een van de andere activiteiten van onze Expeditie Zeumeren.

Belangrijke Informatie: Om deel te nemen aan De Wijnescape, dien je 18 jaar of ouder te zijn vanwege het alcoholgebruik tijdens het spel. Bij twijfel kan er om legitimatie worden gevraagd, dus zorg ervoor dat je deze bij je hebt voor een zorgeloze deelname.

Ontdek, proef en beleef De Wijnescape – waar wijn en escaperoom samenkomen voor een smakelijk avontuur! 

Reserveer nu en laat deescaperoom-ervaring beginnen.